fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 23 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jordi Soldevila és escollit candidat a l'alcaldia per ERC a les Eleccions Municipals de 2019 -Política- 16/04/2018

L'actual president de la secció local d'Esquerra Republicana va ser escollit, el passat divendres, 13 d'abril, candidat a l'alcaldia per les pròximes Eleccions Municipals de 2019 i cap de llista per Esquerra Republicana de Ripollet.

Jordi Soldevila és escollit candidat a l'alcaldia per ERC a les Eleccions Municipals de 2019 -Imatge 1-
L'alcaldable ha escrit al seu compte de Twitter que "assumeix la responsabilitat d'impulsar un nou projecte transversal, municipalista i de canvi per Ripollet" i que "entre tots i totes es construirà una alternativa per Ripollet". La durant molts anys cap de llista i regidora del grup, Lurdes Serra, li va contestar que estava "convençuda i orgullosa de què prenguis el meu relleu".

El procés de primàries
Del 5 fins al 25 de març va tenir lloc el període de presentació de precandidatures. A partir del 26 de març i fins al 12 d'abril es va fer la recollida d'avals de la militància dels diferents candidats. El 13 d'abril va ser el dia en què es va realitzar la votació, elecció i proclamació de Jordi Soldevila com a candidat a l'alcaldia i cap de llista per Esquerra Republicana, que va ser l'única candidatura presentada.

Soldevila pren el relleu de Lurdes Serra, actual regidora i portaveu d'ERC-JpR al municipi. Des del web de la candidatura, la secció local d'ERC ha expressat la seva "voluntat de treballar des del municipalisme amb vocació de servei a la ciutadania", fent-ho des de "la participació de la seva gent i des de la transparència cap al veïnat de Ripollet".

M.F.

Fotografia: Jordi Soldevila en la seva última visita a l'Info de Ripollet Ràdio.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal