fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 13 d'abril del 2018 -Comunicació- 13/04/2018

Hem començat l'Info d'avui a Ripollet Ràdio entrevistant el regidor d'Educació, Oriol Mor, aprofitant que avui comença el període de preinscripció pel curs 2018-2019 del segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Info de la setmana: 13 d'abril del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 13 d'abril del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 13 d'abril del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 13 d'abril del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 13 d'abril del 2018 -Imatge 5-

Dilluns vinent, la recentment creada Marea Pensionista Ripollet es concentrarà a la plaça de Pere Quart, en el marc de la jornada de lluita pel sistema de pensions convocada a tot l'Estat. Ens ho han explicat alguns dels seus membres: Josep Ferrús, promotor de la secció local, i Alfredo Cano.

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola organitza, el pròxim dimarts, una xerrada informativa, al Centre Cultural, sobre la Renda Garantida Ciutadana. N'hem parlat amb Manel Navarro, president de l'entitat i també membre de la comissió promotora d'aquesta prestació.

Gran part de la segona hora del programa l'hem dedicat a presentar algunes activitats de l'Any del Llibre i Sant Jordi. Ens ha visitat Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca, i Maite Martín, presidenta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu. També hem tingut temps per a una proposta cultural d'aquest cap de setmana: "Balls entre flors", un espectacle creat per les associacions Cultura i Tradició i 3 Pasos. Dani Gaspar, coreògraf i ballarí d'aquesta última entitat, ens ha descobert tots els detalls.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

S.R.

(Fotografies: Oriol Mor, regidor d'Educació; Josep Ferrús i Alfredo Cano, membres de la Marea Pensionista Ripollet; Manel Navarro, president de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola i membre de la comissió promotora de la Renda Renda Garantida Ciutadana; Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal; Maite Martín, presidenta, i Dorita Gómez, vocal de cultura de l'AAVV Sant Andeu)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal