fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Mercat Municipal regalarà 5.000 punts de llibre per Sant Jordi -Economia- 11/04/2018

L'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat va portar a terme el passat dissabte, 7 d'abril, un concurs de dibuix infantil sobre el tema de Sant Jordi. D'entre els 47 dibuixos que finalment es van presentar, s'escollirà un dibuix guanyador, que serà amb el que es faci el punt de llibre que regalaran als seus clients el cap de setmana previ a la diada de Sant Jordi, així com el mateix 23 d'abril. La jornada de dibuix va estar dinamitzada per La Careta Teatre, que va entretenir a grans i petits amb números de circ, teatre i humor.

El Mercat Municipal regalarà 5.000 punts de llibre per Sant Jordi -Imatge 1-El Mercat Municipal regalarà 5.000 punts de llibre per Sant Jordi -Imatge 2-El Mercat Municipal regalarà 5.000 punts de llibre per Sant Jordi -Imatge 3-El Mercat Municipal regalarà 5.000 punts de llibre per Sant Jordi -Imatge 4-El Mercat Municipal regalarà 5.000 punts de llibre per Sant Jordi -Imatge 5-

En total, l'Associació de Venedors i Comerciants editarà 5.000 punts de llibre. La campanya ha estat dissenyada per l'empresa Ànima, de dinamització comercial i social. "Volem donar a conèixer als nens el que hi ha dins del Mercat i, a més, veure nens al Mercat ens dona molta vida", explicava Letty Vera, membre de l'Associació de Venedors, que aplega uns 25 paradistes.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal