fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 6 d'abril del 2018 -Comunicació- 06/04/2018

Hem començat l'Info al carrer de Sant Jaume, perquè, a partir d'avui, es converteix en un carrer d'un únic sentit. Hem entrevistat Fran Sánchez, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Ripollet, per conèixer-ne tots els detalls d'aquest canvi en la mobilitat de la zona.

Info de la setmana: 6 d'abril del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 6 d'abril del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 6 d'abril del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 6 d'abril del 2018 -Imatge 4-

Avui, se celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física per promoure l'esport entre la població. Aquest matí s'ha fet una passejada per a gent gran i, aquesta nit, el Pavelló acollirà diferents activitats dirigides als joves. N'hem parlat amb el regidor d'Esports, Ramiro Moldes.

També hem fet un cop d'ull al programa d'activitats de Sant Jordi, que es va presentar oficialment ahir, i hem entrevistat Letty Vera, paradista del Mercat Municipal, i Íngrid Vergara, dinamitzadora. I és que és un dels primers equipaments on arriba el Sant Jordi. De fet, ho farà demà, de la mà de l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal i La Careta Teatre.

Hem parlat del Dia Internacional de la Dansa amb Juan López, coreògraf d'Epidemic Dance Show, i Noelia España, de Dansa Jove Noelia España; de la vintena Fira dels Horts, amb el sotspresident de l'Associació de Veïns de Can Clos, Juan Verdugo, i el secretari de la junta, Antonio Cívico; i de la segona Festa Holi de Ripollet, amb la Graci Mora, del Centre d'Esplai La Gresca, que ha quedat ajornada per previsió de pluja. Es farà el dissabte 14 d'abril.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

S.R.

(Fotografies: Fran Sánchez, regidor de Mobilitat; Letty Vera, memebre de l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal, i Íngrid Vergara, dinamitzadora; Noelia España, coreògrafa de Dansa Jove Noelia España; Juan Verdugo, sotspresident de l'Associació de Veïns de Can Clos, i el secretari de la junta, Antonio Cívico)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal