fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Els joves de Ripollet prenen consciència sobre els accidents de trànsit -Serveis- 06/04/2018

L'activitat educativa "Canvi de marxa", impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors, amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l'Ajuntament i la Policia Local de Ripollet, pretén conscienciar els joves d'entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d'autoprotecció en aquest tram d'edat.

Els joves de Ripollet prenen consciència sobre els accidents de trànsit -Imatge 1-Els joves de Ripollet prenen consciència sobre els accidents de trànsit -Imatge 2-Els joves de Ripollet prenen consciència sobre els accidents de trànsit -Imatge 3-

Aquest dijous, dia 5, ha tingut lloc al Teatre Auditori del Mercat Vell aquesta activitat, en la qual han participat més de 300 alumnes de diversos centres educatius de Ripollet. A l'acte hi han assistit l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, així com els membres de Mutual de Conductors, i diferents agents dels cossos de seguretat i d'emergències del municipi.

Sensibilitzar els futurs conductors
L'objectiu de "Canvi de marxa" és que les noves generacions s'eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l'adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables. "Intentem que els joves que ara començaran a conduir sàpiguen que val la pena guardar-se la seva vida, que pot ser molt llarga, però que depèn d'ells si s'ho prenen de broma: si beuen, sí que pot passar un accident, volem que pensin en els seus pares i en el que hi ha darrere", ha explicat Joan Badenes, president de la Fundació Mutual de Conductors.

L'activitat ha consistit en la representació d'una conversa telefònica amb la projecció de diferents vídeos intercalats i amb els relats de testimonis reals dels cossos d'emergència que s'ocupen de la gestió més immediata de l'accident, així com de víctimes i familiars. "No és una cosa de cine, sinó que és una cosa tan real, explicada d'una forma tan seriosa, que els joves se n'adonen i es nota que surten d'aquí conscienciats", ha reflexionat Joan Badenes.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal