fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Any del Llibre 2018: Més llibres, més lliures #AnydelLlibre -Cultura- 04/04/2018

Mes a mes, el web municipal ripollet.cat publicarà la programació actualitzada de les activitats previstes per a la commemoració de l'Any del Llibre a Ripollet. A més, per tal de posar a l'abast de tothom aquesta actualització, mensualment, es faran públics els actes previstos per tal de poder anar incloent aquells que es vagin incorporant al llarg de l'any.

Any del Llibre 2018: Més llibres, més lliures #AnydelLlibre -Imatge 1-

La lectura com a eina de desenvolupament i democratització
Aquest any 2018 va ser declarat Any del Llibre per respondre al compromís de situar el llibre i la lectura en el primera pla de les polítiques culturals municipals: no com a forma d'incrementar els percentatges de persones lectores a Ripollet, sinó com una eina de desenvolupament positiu de la comunitat i un element de democratització de la societat que garanteix l'entrada al coneixement, independentment del nivell social o la situació econòmica de cada individu.

A hores d'ara, el programa compta amb una quarantena d'actes organitzats per les associacions de Ripollet, actes que serveixen per fer un treball comunitari, crear xarxa i noves relacions entre els veïns i veïnes de Ripollet, les diferents associacions i l'Ajuntament.

M.F.

Poden consultar el programa d'actes de l'Any del Llibre al document adjunt a continuació:Icona Fitxer PDF - 0,66 Mb - ripollet-cul-anyllibre2018.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal