fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH Ripollet-Cerdanyola lluita per aturar dos desnonaments aquesta setmana -Societat- 03/04/2018

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Ripollet-Cerdanyola s'enfronta aquesta setmana al desnonament de les famílies de David i Sonia, amb dos menors cadascun. Donat que els dos habitatges són propietat de Bankia, que s'ha negat a suspendre el desnonament, aquest matí la PAH s'ha mobilitzat a la seu que l'entitat bancària té a la rambla de Sant Jordi. Es tracta de dos casos que han passat per la Taula d'emergència en l'àmbit de l'habitatge de la Generalitat i resten a l'espera de l'adjudicació d'un habitatge, que no arriba. Durant la protesta, afectats i activistes de la PAH han representat un desnonament.

La PAH Ripollet-Cerdanyola lluita per aturar dos desnonaments aquesta setmana -Imatge 1-La PAH Ripollet-Cerdanyola lluita per aturar dos desnonaments aquesta setmana -Imatge 2-La PAH Ripollet-Cerdanyola lluita per aturar dos desnonaments aquesta setmana -Imatge 3-

Aquest dimecres, 4 d'abril, està previst que el jutjat executi l'ordre de desnonament de David i la seva família, ajornat diverses vegades. Ells viuen al carrer de Sant Jaume, 28 i des de la PAH asseguren que l'Ajuntament, a través de Serveis Socials, es va comprometre el passat mes de desembre a trobar un pis de lloguer social, però fins el moment no ha estat possible.

Divendres 6, es podria executar el desnonament de Sonia, mare de dos menors i víctima de violència de gènere, a qui Serveis Socials va intentar ajudar, fent que Soumia l'acollís en el seu pis de la Rambla de Sant Jordi, 130. Desprès de la sortida traumàtica de l'habitatge familiar, ara s'enfronten a una altra, tot i estar aprovada la seva situació d'emergència en l'àmbit d'habitatge.

Per tot això, la PAH Ripollet-Cerdanyola ha anunciat que continuarà mobilitzant-se fins aconseguir una solució per a aquestes dues famílies. La setmana vinent, la plataforma s'enfronta a dos nous casos de desnonament a Ripollet, a dos habitatges propietat de BBVA i Anticipa Blackstone.

Sense borsa de lloguer social
Des del Departament de Serveis Socials asseguren que s'estan fent totes les gestions possibles per tal de trobar pisos de lloguer, tant a través de particulars com d'immobiliàries, a qui donen el seu compromís de pagament, però que no en troben. Una situació agreujada pel fet que la Taula d'emergència en l'àmbit de l'habitatge de la Generalitat hagi comunicat que no tenen borsa de pisos de lloguer social. Recordem, a més, que l'Ajuntament va denunciar el passat mes de febrer que l'Impsol s'havia venut els 15 pisos que havien demanat que es reservessin per a fins socials.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal