fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 23 de març del 2018 -Comunicació- 23/03/2018

Hem començat l'Info d'avui parlant del ple municipal d'aquest mes de març, que va tenir lloc dijous al vespre. En aquest ple, membres de la comunitat educativa protestaven per la situació que viuen alguns centres de Ripollet. Hem tingut amb nosaltres a Marco Béjar i Javier Melenchón, representants de l'AFA Els Pinetons Ripollet i l'AFI Escola el Martinet, que ens han parlat de la denúncia pública de la massificació als centres educatius de Ripollet.

Info de la setmana: 23 de març del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 23 de març del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 23 de març del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 23 de març del 2018 -Imatge 4-

El PP Ripollet ha reelegit la seva junta directiva. N'hem parlat amb el seu president i, també, regidor Víctor Díeguez i Cristina Lozano, membre de la junta. A continuació, hem entrevistat Luis Tirado, triat com a candidat a l'alcaldia pel PSC Ripollet per a les eleccions municipals del 2019.

Hem començat la segona hora del programa conversant amb algunes de les participants del programa "Una gran història" per a la gent gran, també protagonistes del programa "Fem memòria" de Ripollet Ràdio.

Hem acabat el programa entrevistant el Mossèn Josep Gassó, que ens ha presentat tots els actes que s'han preparat per celebrar la Setmana Santa, i Jordi Giménez, director musical de la Societat Coral "El Vallès". El dilluns 26, serà el responsable d'una Nit de Música centrada en la música sacra.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

(Fotografies: Javier Melenchón, de l'AFI Escola El Martinet; dones participants del programa "Una gran història" per a la gent gran; mossèn Josep Gassó; Jordi Giménez, director musical de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès").noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal