fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 21 d'abril de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 22 de març del 2018 -Plens- 22/03/2018

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 22 de març, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 6 punts i una moció. Entre els punts que es debatran, destaquen la modificació del sistema de provisió de llocs de treball de GT-TAG serveis jurídics, l'aprovació de l'expedient de modificació de crèdits núm. 2/2018 de la corporació i l'aprovació de l'adjudicació del contracte de serveis d'atenció domiciliària als ciutadans de Ripollet.

Avanç del Ple Ordinari del 22 de març del 2018 -Imatge 1-

Pel que fa a la moció, el grup municipal de C's en presenta una per a la celebració d'activitats en el marc de l'any europeu del patrimoni cultural 2018. Segons el portaveu de C's, Josep Gabarra, l'objectiu d'aquesta iniciativa és "fomentar l'intercanvi i la valoració del patrimoni cultural d'Europa com un recurs compartit", així com "sensibilitzar sobre la història i els valors comuns de manera que es reforci el sentiment de pertinença a un espai comú".

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal