fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Els alumnes de 4t d'ESO presenten les seves propostes per als Pressupostos Participatius 2018 -Política- 19/03/2018

Els alumnes de 4t d'ESO van presentar el passat dissabte, 17 de març, al Teatre Auditori, els projectes que opten a la 2a edició dels Pressupostos Participatius 2018. Els joves han ideat propostes per millorar la vida i la ciutat amb el suport de tècnics municipals i de mestres dels 5 instituts públics i concertats participants.

Els alumnes de 4t d'ESO presenten les seves propostes per als Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 1-Els alumnes de 4t d'ESO presenten les seves propostes per als Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 2-Els alumnes de 4t d'ESO presenten les seves propostes per als Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 3-Els alumnes de 4t d'ESO presenten les seves propostes per als Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 4-Els alumnes de 4t d'ESO presenten les seves propostes per als Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 5-

Les idees aposten novament per inversions en els espais verds, via públic i equipaments, així com en mediambient i accessibilitat. En la presentació, els joves van explicar que els ha suposat una experiència enriquidora. Per la seva part, l'alcalde José M. Osuna i la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, van agrair l'esforç i van encoratjat els joves a continuar implicant-se en la societat. Els projectes es podran veure pròximament a la web participa.ripollet.cat i votar online i presencialment.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal