fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 16 de març del 2018 -Comunicació- 16/03/2018

Avui hem començarem l'Info amb el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, i Jaume Ulldemolins, secretari de Chrysallis, Associació de famílies de menors transexuals. Aquesta tarda, en el marc de les activitats del Dia la Visibilitat Trans, s'ha organitzat una xerrada a l'Escola Els Pinetons, juntament amb l'Observatori contra l'Homofobia.

Info de la setmana: 16 de març del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 16 de març del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 16 de març del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 16 de març del 2018 -Imatge 4-

També us hem presentat l'Espai Viu del Pont Vell, un solar abandonat que podria convertir-se en un espai natural. Ens ho han explicat Anaïs Vázquez, veïna del barri i una de les impulsores d'aquesta iniciativa, i Andrés Cortés, també participant en el projecte.

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola cuinarà, aquest diumenge, una escudella popular per presentar el seu projecte de menjador social. N'hem parlat amb el seu president, Manel Navarro.

Hem dedicat les dues últimes entrevistes de l'Info a la cultura. D'una banda, hem conegut Claudia Victoria Poblete, que porta el seu espectacle "Claudia" al Teatre Auditori aquest vespre. I de l'altra, Tamara Marín, escriptora local, que desprès de l'èxit de la seva primera novel·la, presentarà aquesta tarda, a la Biblioteca, el seu nou llibre "No soy una princesa".

I, com sempre, durant el programa, ens hem apropat a altres notícies de la setmana en format més breu, així com a la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de Ripollet Ràdio, a partir de dilluns 19 de març.

(Fotografies: Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI; Anaïs Vázquez i Andrés Cortés, participants en la iniciativa Espai Viu del Pont Vell; Manel Navarro, president de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola; Tamara Marín, autora de la novel·la "No soy una princesa")noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal