fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Els alumnes de 4t d'ESO presenten els seu projectes per als pressupostos participatius 2018 -Política- 17/03/2018

Aquest dissabte 17 de març, el Teatre Auditori acollirà, a les 18 h, la presentació pública dels projectes per als pressupostos participatius 2018. Per segon any consecutiu han estat els i les joves de 4t d'ESO dels instituts de Ripollet els encarregats d'elaborar els 12 projectes que s'hi presenten. Ells mateixos seran els responsables de la seva presentació, que s'acompanyarà de vídeos explicatius que han preparat a classe.

Els alumnes de 4t d'ESO presenten els seu projectes per als pressupostos participatius 2018 -Imatge 1-Els alumnes de 4t d'ESO presenten els seu projectes per als pressupostos participatius 2018 -Imatge 2-Els alumnes de 4t d'ESO presenten els seu projectes per als pressupostos participatius 2018 -Imatge 3-Els alumnes de 4t d'ESO presenten els seu projectes per als pressupostos participatius 2018 -Imatge 4-Els alumnes de 4t d'ESO presenten els seu projectes per als pressupostos participatius 2018 -Imatge 5-

L'objectiu dels pressupostos participatius és promoure la participació dels veïns i veïnes de Ripollet en l'elaboració de les polítiques públiques del municipi. Serà la ciutadania qui decideixi en quins projectes es transformen els 300.000 € del pressupost d'inversions municipals que es destinen als pressupostos participatius. Les propostes treballades des dels centres educatius se sotmetran a una votació ciutadana posterior, en la que poden participar les persones majors de 15 anys. Les votacions es podran fer a través del web participa.ripollet.cat. Les persones que vulguin votar de forma presencial, podran fer-ho a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, el Poliesportiu municipal i el Centre Cultural, al vestíbul del qual acollirà una exposició amb informació sobre els dotze projectes participants.

Enguany, els pressupostos participatius compten amb dues novetats: d'una banda, un nou criteri de repartiment de tots els projectes per tots els barris de Ripollet i la creació de la Comissió de Garanties. Aquesta està formada per representants dels grups polítics municipals, de les AMPES d'educació secundària i de les associacions de veïns i el seu objectiu és vetllar per la transparència de tot el procés. A més, també es constitueix com un òrgan de consulta i acompanyament dels projectes, així com de supervisió de l'execució i el funcionament dels projectes guanyadors.

S.R.

(Fotografies de la presentació dels projectes a l'Ajuntament)




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal