fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet commemora la Visibilitat Trans -Societat- 16/03/2018

Dijous, 15 de març, es commemorava el Dia de la Visibilitat Trans, motiu pel qual l'Ajuntament va hissar la bandera del col·lectiu transsexual. Un acte que forma part d'un programa d'activitats que, com és habitual, la Regidoria de Polítiques LGTBI ha preparat amb la col·laboració de diverses entitats que treballen contra la homofòbia i la integració d'homosexuals, bisexuals i transsexuals.

Ripollet commemora la Visibilitat Trans -Imatge 1-Ripollet commemora la Visibilitat Trans -Imatge 2-

Així, des del passat dia 7 i fins el 22 de març, el vestíbul del Centre Cultural acull 'exposició "Trans at work". Divendres, 16 de març, a les 17.30 hores, l'escola Els Pinetons va ser l'espai on es va fer una xerrada oberta al públic amb l'entitat Chrysallis-Associació de famílies de menors transsexuals, amb la col·laboració de l'Observatori contra l'Homofòbia. Per últim, el dimecres 21 de març, a les 19 hores, a la Biblioteca Municipal, es presentarà el llibre "Construccions identitàries - work in progress", a càrrec de la seva autora, Mar C. Llop.

Foto: membres de Chrysallis, Associació de famílies de menors transsexuals i el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, durant la xerrada del passat 16 de març a l'escola Els Pinetons

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal