fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Nou èxit del Ripostock al barri de Can Mas per fomentar el comerç local -Economia- 12/03/2018

La fira de comerç al carrer, organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR), va acollir aquest diumenge, dia 11, durant tot el matí i fins a les 15 h, gairebé una trentena d'establiments locals que van exposar els seus productes i serveis a la rambla de Sant Jordi, entre els carrers Covadonga i Sarrià de Ter (fotografia 1). L'oferta comercial va incloure ofertes i informació sobre productes de moda, sabateria, regals i serveis relacionats amb l'educació. La UCR va sortejar tres premis entre tots els qui van comprar algun producte durant la fira: un sopar per a dues persones, entrades pel Teatre Auditori i un patinet elèctric. Els assistents van gaudir d'actuacions de ball de l'escola de dansa Innedit Dance Complex i de jocs infantils a càrrec del Ripollet Unió Atlètica (RUA).

Nou èxit del Ripostock al barri de Can Mas per fomentar el comerç local -Imatge 1-Nou èxit del Ripostock al barri de Can Mas per fomentar el comerç local -Imatge 2-

40a edició del Concurs de Migas de l'AV Can Mas
A més, el Ripostock va coincidir amb el 40è Concurs de Migas de l'Associació de Veïns de Can Mas, al parc de Carles Ferré (fotografia 2). Els veïns que van acostar-se al parc van poder gaudir d'un plat de "migas" i sardines a la brasa. Segons l'organització, es van fer servir 40 sacs de pa per elaborar les "migas" i es van coure 80 kg de sardines. La ciutadania present a l'esdeveniment va poder gaudir d'un matí amenitzat per actuacions de ball del Cuadro Andaluz de Ripollet i amb llits elàstics per als infants. La jornada va ser tot un èxit, amb una gran afluència de gent, en un dia en el qual el temps va acompanyar per gaudir en família.

M.F.

Poden veure totes les fotografies del Ripostock i del Concurs de Migas als dos àlbums disponibles a Facebook.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal