fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 9 de març del 2018 -Comunicació- 09/03/2018

Avui hem començat l'Info parlant de dones, dones treballadores i fortes que dijous es van plantar per denunciar les desigualtats que patim arreu del món, especialment pel que té a veure amb el treball. Per fer-ho, ens han acompanyat Imma Prat, del col·lectiu Dones Feministes de Ripollet i Sandra Lorrio, representant de l'entitat feminista Belladona, acabada de constituir.

Info de la setmana: 9 de març del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 9 de març del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 9 de març del 2018 -Imatge 3-

Tot seguit hem parlat amb Vanessa Pina i Vanessa Rodríguez, dues de les responsables de la Biblio(r)evolució que s'està vivint a l'Institut Lluís Companys.

La segona hora del programa l'hem iniciat parlant amb la llevadora Montserrat Martínez, coordinadora de l'ASSIR (Atenció Sexual i Reproductiva) de Cerdanyola-Ripollet i del cicle de tallers sobre sexualitat per a joves que comença aquest divendres, dia 9, al Casal de Joves.

I hem seguit parlant de dones, però en aquest cas amb un home, el Santigo Sanginés de l'entitat Kanyapollet, que ha organitzat per dissabte, dia 10, un festival de hip-hop reivindicatiu protagonitzat per una majoria de dones raperes.

L'Info d'avui l'hem acabat parlant de teatre, amb els usuaris de la Fundació Catalonia que dissabte oferiran al Teatre Auditori del Mercat Vell l'obra "Un museu disparatado", basada en la història del cinema.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

(Fotos: Sandra Lorrio i Imma Prat; Vanessa Pina i Vanessa Rodríguez; Sílvia Pañella; Anna Peris, Edu Pastor, Núria Reina, Ana Ballesteros i M. José Plasencia)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal