fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La UCR treu el comerç al carrer amb una nova edició del Ripostock -Economia- 09/03/2018

Aquest diumenge 11 de març, el barri de Can Mas acollirà una nova edició del Ripostock, de 10 a 15 h, una fira de comerç al carrer organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet (UCR). Gairebé una trentena d'establiments locals exposaran els seus productes i serveis a la rambla de Sant Jordi, entre els carrers Covadonga i Sarrià de Ter, una iniciativa que enguany s'instal·la al barri de Can Mas, amb l'objectiu "d'apropar el comerç als diferents barris, perquè tots hi tenen dret i tothom pugui gaudir de l'esdeveniment", explica Sergi Samper, president de la UCR.

La UCR treu el comerç al carrer amb una nova edició del Ripostock -Imatge 1-La UCR treu el comerç al carrer amb una nova edició del Ripostock -Imatge 2-

Entre els compradors, se sortejaran tres premis: un sopar per a dues persones, entrades pel Teatre Auditori i un hoverboards, un patinet elèctric. El Ripostock també proposa un concurs de fotografies a la xarxa social Instagram, el guanyador del qual rebrà un val de compra valorat en 20 € per bescanviar-lo a qualsevol establiment participant en la fira. Per participar-hi, els interessats hauran de fer-se seguidors del perfil de la UCR a la xarxa social (@ucripollet) i penjar fins a cinc fotografies fetes al photocall que instal·larà l'entitat, etiquetant @ucripollet i utilitzant els hashtags #UCR i #mesquecomerç. La fotografia guanyadora serà aquella que tingui més "M'agrada" dilluns 12 de març, a les 12 h.

El Ripostock compta amb la col·laboració de diverses entitats locals. Ripollet Unió Atlètica (RUA) amenitzarà la jornada amb gimcanes pels més petits i l'escola de dansa Innedit Dance Complex exhibirà els seus balls al llarg del matí. A més, el Ripostock coincideix amb el 40è concurs de "migas" de l'Associació de Veïns de Can Mas, al parc Carles Ferré, que oferirà servei de bar. A les 13 h, està prevista l'entrega de premis del concurs gastronòmic al parc i, a partir de les 13 h, la UCR farà el sorteig dels premis al mateix espai.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal