fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Obert el període d'inscripció al taller "Una gran història", per a majors de 60 anys -Societat- 09/03/2018

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet ja prepara una quarta edició del taller gratuït "Una història en el temps", destinat a persones majors de 60 anys. Les inscripcions es poden formalitzar, fins al 20 de març, al departament de Serveis Socials, al carrer de la Salut, número 1.

Obert el període d'inscripció al taller "Una gran història", per a majors de 60 anys -Imatge 1-Obert el període d'inscripció al taller "Una gran història", per a majors de 60 anys -Imatge 2-

"Una gran història", iniciativa que s'emmarca dins el programa "Gent activa", és un taller d'habilitats emocionals i foment de l'autoestima. Les persones participants utilitzaran l'art per reflexionar sobre les diferents etapes de la seva vida i evocar records, amb l'objectiu de reforçar la memòria a llarg termini, l'acceptació personal i les habilitats comunicatives. Precisament, d'aquest taller neix el programa "Fem memòria" de Ripollet Ràdio, un espai on les participants recorden la història del municipi a través de les seves vivències i anècdotes.

El taller, que s'impartirà tots els dimecres de 10 a 12 h, al Casal d'Avis, començarà el 4 d'abril i s'allargarà fins al 13 de juny.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal