fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Alumnes de secundària retiren 1,5 tones de brossa de la llera del riu Ripoll -Medi Ambient- 06/03/2018

La regidoria de Medi Ambient va organitzar una jornada de voluntariat al Riu Ripoll, el passat 3 de març al matí. Sota el títol "Netegem el nostre entorn, netegem el riu", 168 alumnes de secundària dels instituts Sant Gabriel, Lluís Companys i Palau Ausit van recollir 1,5 tones de brossa i residus de la llera del riu, entre els quals hi havia escombraries, vidres, llaunes, tovalloletes humides, ferralla, runa, una nevera i canonades de PVC, segons ha explicat la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet Rosa Moragas. Els voluntaris, entre els quals hi havia un ciutadà que ha volgut col·laborar-hi, han desenvolupat les tasques de neteja als voltants del pont de vianants que travessa la C58, a la carretera de l'Estació.

Alumnes de secundària retiren 1,5 tones de brossa de la llera del riu Ripoll -Imatge 1-Alumnes de secundària retiren 1,5 tones de brossa de la llera del riu Ripoll -Imatge 2-Alumnes de secundària retiren 1,5 tones de brossa de la llera del riu Ripoll -Imatge 3-

Aquesta és la segona jornada voluntària de neteja de la llera del riu que s'organitza a Ripollet, una iniciativa que també va tenir lloc el mes de maig del 2017 i que va formar part de la campanya europea "Let's Clean Europe". Enguany, però, l'Ajuntament no s'ha sumat a la iniciativa europea, que se celebra sempre al maig, perquè "posaríem en perill les aus que viuen en el nostre riu", explica Moragas. Aviat començaran a niar els ocells i serà l'època de cria del corriol, una au que pon ous a les pedres durant la primavera.

"Netegem el nostre entorn, netegem el riu" ha comptat amb la col·laboració de la Casa Natura, l'Escola de l'Aigua i el servei de jardineria ecososocial Jardinet.

S.R.
(Fotografies de Casa Natura Ripollet)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal