fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Comença el cobrament de l'impost de vehicles -Medi Ambient- 05/03/2018

Dijous, 1 de març, es va iniciar el període voluntari per pagar l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), que s'allargarà fins el 4 de maig. Durant aquest període el pagament es pot realitzar a qualsevol entitat bancària o caixa d'estalvis de Ripollet. Aquelles persones que tinguin el rebut domiciliat rebran el càrrec al seu compte el 2 de maig. Aquest és el primer impost a pagar del calendari fiscal de Ripollet del 2018.

Comença el cobrament de l'impost de vehicles -Imatge 1-Comença el cobrament de l'impost de vehicles -Imatge 2-

El proper serà el de l'IBI, que es podrà pagar entre el 2 de maig i el 5 de juliol. Recordem que l'IBI es paga en 4 rebuts domiciliats, que es carregaran el 2 de maig, el 2 de juliol, el 3 de setembre i el 5 de novembre. D'altra banda, del 3 de setembre al 5 de novembre s'haurà de pagar l'Impost de Béns Immobles Rústics (IBI), que es cobrarà el 2 de novembre, en cas de tenir-lo domiciliat.

Per últim, del 17 de setembre al 19 de novembre s'hauran de pagar l'Impost d'Activitats Econòmiques, la taxa de guals, escombraries i altres, com ara l'ocupació i utilització del domini públic i l'ocupació de la via pública (caixers automàtics i contenidors a zones industrials). Els cobrament domiciliat es farà el 2 de novembre. Recordem que els tributs es poden domiciliar mitjançant l'imprès que se'ls facilita a l'Ajuntament, la seva oficina bancària o en aquest web. També es poden domiciliar a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, a la rambla de Sant Jordi, 75.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal