fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 25 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 23 de febrer del 2018 -Comunicació- 23/02/2018

Hem començat l'Info d'avui parlant del Ple Ordinari d'aquest mes de febrer, que va tenir lloc ahir al vespre. Hem conegut els punt i, especialment, les mocions aprovades, de la mà de Mireia Fogluera.

Info de la setmana: 23 de febrer del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 23 de febrer del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 23 de febrer del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 23 de febrer del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 23 de febrer del 2018 -Imatge 5-

Tot seguit, hem parlat de la primera trobada ciutadana de la Taula de Diversitat Funcional amb Josep Maria Tatché, secretari de Política Municipal d'Esquera Republicana de Catalunya Ripollet i membre de la taula.

Manolo Martínez, tècnic de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, ens ha presentat la campanya "A l'hivern tampoc ens oblidem de tu" i altres projectes que té en marxa l'entitat.

Hem començat la segona hora del programa amb Joan Gorchs, nou president d'Acció Fotogràfica Ripollet, entitat que diumenge presentarà la seva nova junta de forma oficial en un acte al Centre Cultural. A continuació, hem entrevistat la Marta Buxó, una de les responsables del Centre d'Esplai La Gresca, responsable de la nova Jugatecambiental al Parc de Massot.

Hem acabat l'info d'avui parlant amb Antonio Cordobés, president de la Peña Flamenca La Macarena, que demà dissabte celebra el Dia d'Andalusia amb un festival flamenc al Teatre Auditori.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

(Fotos: Josep Ma Tatché; Manolo Martínez; Joan Gorchs; Marta Buxó; Antonio Cordobés)
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal