fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Consell Comarcal contractarà 15 dones desocupades interessades a treballar en el sector tèxti -Economia- 22/02/2018

El Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa el programa "Innovadors i experimentals" destinat a dones interessades a treballar en el sector de la indústria tèxtil, que es trobin en situació d'atur, amb dificultats d'accés i permanència en el mercat laboral. El programa està ideat, en especial, per a dones majors de 45 anys, amb baixa qualificació professional o víctimes de violència de gènere. "Innovadors i experimentals" contempla diferents actuacions d'innovació i sostenibilitat en l'ocupació de la indústria tèxtil i el teixit productiu del territori des d'una perspectiva de gènere.

El Consell Comarcal contractarà 15 dones desocupades interessades a treballar en el sector tèxti -Imatge 1-El Consell Comarcal contractarà 15 dones desocupades interessades a treballar en el sector tèxti -Imatge 2-

El programa, amb una subvenció de 71.174€ i cofinançat per la Diputació de Barcelona, oferirà formació en el sector tèxtil, pràctiques en empreses, jornades de networking, tallers i assessorament personalitzat per a la posterior recerca de feina a 15 dones. Les indústries tèxtils de la comarca també tindran un paper important en el desenvolupament del programa, ja que aquest vol afavorir la innovació del sector incorporant elements com la indústria 4.0, la digitalització o la indústria sostenible.

El Consell Comarcal també busca la col·laboració d'entitats del tercer sector, especialment aquelles que treballen amb dones amb el perfil del programa, per facilitar oportunitats laborals a les participants en el programa.

El procés de selecció ja és obert. Totes les persones interessades en el projecte, han d'enviar el seu currículum laboral al correu electrònic rodriguezrn@ccvoc.cat, o trucar al telèfon 93 727 35 34. Les empreses i entitats que vulguin col·laborar amb el programa, també poden posar-se en contacte amb el Consell Comarcal a través de les mateixes vies, indicant el nom, l'activitat, la persona de contacte, un telèfon i un correu electrònic.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal