fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 22 de febrer del 2018 -Plens- 22/02/2018

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 22 de febrer, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 6 punts i 7 mocions. Entre els punts destacats, hi ha la modificació de l'Ordenança Fiscal de "Prestació de serveis esportius" per a l'exercici 2018, la modificació del Preu Públic dels "Serveis Culturals i de lleure del Patronat Municipal de Cultura" i l'aprovació definitiva del nou Reglament del Defensor/a de la Ciutadania de Ripollet.

Avanç del Ple Ordinari del 22 de febrer del 2018 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, el grup municipal de C's en presenta una de rebuig a l'augment de les tarifes i l'actual sistema de finançament del transport públic a la Regió Metropolitana de Barcelona i els municipis gestionats per l'Autoritat del Transport metropolità (ATM).

El PSC en presenta dues: una per donar suport a la vaga feminista del 8 de març i una altra per establir un sistema públic de pensions amb major capacitat de redistribució i reducció de les desigualtats. Per la seva part, el grup municipal d'ERC-JpR-AM porta a debat dues mocions de temàtica similar: per a la commemoració del Dia internacional de les dones i per recuperar el poder adquisitiu del sistema públic de pensions.

El grup municipal d'ADecidim també presenta una moció en soport i adhesió a la vaga feminista convocada pel 8 de març de 2018 i, conjuntament amb el PSC i ERC-JpR-AM, una altra per reforçar la línia E4.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal