fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 25 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Entitats municipalistes contra l'increment de l'11,8% en el subministrament d'Aigües Ter-Llobregat -Serveis- 20/02/2018

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i el Consorci Besòs Tordera interposaran un recurs contenciós-administratiu contra l'increment de l'11,8% de la tarifa de l'aigua en alta, subministrada per Aigües Ter Llobregat. Aquest increment va ser aprovat pel Consell d'Administració de l'Agència Catalana de l'Aigua i s'aplica a l'aigua subministrada als ajuntaments i entitats per la Xarxa Ter-Llobregat, que dóna serveis a nou comarques diferents, entre elles, el Vallès Occidental.

Entitats municipalistes contra l'increment de l'11,8% en el subministrament d'Aigües Ter-Llobregat -Imatge 1-

Aquest increment, que entrarà en vigor al març, afectarà 116 municipis, entre els quals hi ha Ripollet, i uns 4,5 milions de persones. Tot i que dependrà del consum i de com els diferents ajuntaments i companyies subministradores finals ho apliquin, segons fons de l'ACA, l'increment serà igual o superior a un euro per rebut.

L'AMB, la FMC i el Consorci Besòs Tordera demanaran la mesura cautelar de suspensió executiva d'aquest increment, ja que la seva aplicació suposaria "un greu perjudici econòmic". Segons les tres entitats, aquesta pujada està per sobre de l'IPC, no correspon a cap millora del servei i trasllada l'encariment del servei als ens locals i a la ciutadania.

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental, comarca on més es notarà la pujada, amb un increment final al consumidor d'entre el 4 i 6%, també ha aprovat un acord on es demana la revisió i congelació d'aquest increment.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal