fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 25 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Més de 70 persones gaudeixen de la primera Jugatecambiental del Parc de Massot -Medi Ambient- 20/02/2018

El diumenge 18 va tenir lloc la primera activitat de la Jugatecambiental al Parc de Massot, a càrrec del Centre d'Esplai La Gresca, amb tot un èxit de participació. Més de 70 persones van gaudir d'aquesta proposta familiar que, fins ara, només es realitzava al Parc dels Pinetons. Gràcies a La Gresca aquesta oferta lúdicoeducativa s'amplia i arriba al barri del Pont Vell.

Més de 70 persones gaudeixen de la primera Jugatecambiental del Parc de Massot  -Imatge 1-Més de 70 persones gaudeixen de la primera Jugatecambiental del Parc de Massot  -Imatge 2-

En aquesta primera Jugateca, el taller "Art salvatge" va permetre als infants fomentar la seva creativitat i contactar amb la natura, a més de donar vida al parc. El taller es va combinar amb una catifa de bebès, on els jocs eren els protagonistes.

La Jugatecambiental és un projecte organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i AMB Parcs que, en el cas del Parc de Massot, gestiona el Centre d'Esplai La Gresca. L'objectiu és promocionar els espais verds i el medi ambient oferint un espai de joc i experimentació en família a través de tallers i activitats guiades per educadors.

El proper taller es realitzarà el diumenge 25 de febrer d'11.30 h a 12.30 h i girarà al voltant dels ocells i el seu anidament, tot treballant les caixes niu.

Jugatecambiental al Parc dels Pinetons
La Jugateca també va tornar aquest diumenge al Parc dels Pinetons amb un circuit sobre rodes. El seu pròxim taller pel diumenge 25 anirà al voltant de la construcció d'un molinet de vent, per tal d'experimentar amb les energies renovables.

M.F.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal