fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 16 de febrer del 2018 -Comunicació- 16/02/2018

Hem començat l'Info d'avui parlant amb el regidor de Cultura, Joventut i Educació, Oriol Mor, per parlar d'un munt de temes que tenim sobre la taula: la valoració del SuperCarnaval, la programació de l'Any del Llibre o la constitució de la comissió de Casals d'Estiu, entre d'altres... hem parlat de tot això, i molt més, amb el regidor.

Info de la setmana: 16 de febrer del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 16 de febrer del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 16 de febrer del 2018 -Imatge 3-

Tot seguit, Fran Sánchez, regidor de Protecció Animal, i la veterinària Anna Martí ens han explicat la campanya d'identificació d'animals "Sóc responsable".

Hem començat la segona hora del programa amb Luís Tirado, portaveu i regidor del grup municipal del PSC. Amb ell hem parlat de la proposta de creació dels instituts escoles, ara que el seu grup parlamentari PSC-Units per Avançar i Catalunya en Comú Podem, han entrat a registre una proposta de resolució al Parlament.

Àngels Leiva, membre de la junta de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, ens ha explicat com van les trobades per recuperar records dels 25 anys de l'entitat. I hem acabat el programa entrevistant Jordi Rodríguez, que interpreta el paper de Diderot al muntatge "El Llibertí" que estrenen Amics del Teatre aquest cap de setmana.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 h i diumenge a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

S.R.

(Fotos: Oriol Mor, regidor de Cultura, Joventut i Educació; Fran Sánchez, regidor de Protecció Animal; Luís Tirado, portaveu i regidor del grup municipal del PSC)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal