fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Amics del Teatre estrena la comèdia filosòfica "El Llibertí" al Teatre Auditori -Cultura- 16/02/2018

Aquest cap de setmana, Amics del Teatre estrena el muntatge "El Llibertí", d'Eric-Emmanuel Schmit, dirigit per Judith López i Jordi Sanz. Les funcions seran dissabte 17, a les 21.30 h, i diumenge 18, a les 18 h, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

Amics del Teatre estrena la comèdia filosòfica "El Llibertí" al Teatre Auditori -Imatge 1-Amics del Teatre estrena la comèdia filosòfica "El Llibertí" al Teatre Auditori -Imatge 2-

"El Llibertí" és una comèdia filosòfica, ambientada en plena Il·lustració, que presenta una reflexió sobre l'ètica a través del conflicte que suposa a René Diderot, protagonista de l'obra, escriure la definició del terme "moral". L'autor de la primera Enciclopèdia i un dels més destacats pensadors de l'època barrejarà la seva vida personal i professional per resoldre aquest terrible entrellat. I és que l'aparició de quatre dones a la seva vida encara li faran més difícil definir un concepte únic de "moral".

L'obra original és d'un dels dramaturgs francesos contemporanis més llegits i més representats del món: d'Eric-Emmanuel Schmit. El muntatge d'Amics del Teatre compta amb les interpretacions de Núria Getan, Jordi Rodríguez, Carles Tomàs, Laia Vilardell, Andrea Morante i Marta López.

Les entrades, al preu de 10 €, es poden adquirir de forma anticipada al web de l'entitat.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal