fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet participa en la Taula Tècnica Comarcal de Gestió Energètica Social -Societat- 13/02/2018

Ripollet és un dels nou municipis participants en la Taula Tècnica Comarcal de Gestió Energètica Social, del Consell Comarcal del Vallès Occidental. La setmana passada va tenir lloc la primera trobada de la Taula des de la seva constitució, creada amb l'objectiu d'afavorir una xarxa de treball comarcal i dinamitzar accions compartides que assegurin l'accés de la població als subministraments energètics bàsics i una gestió eficient dels recursos. Està formada per personal tècnic especialitzat en vulnerabilitat energètica que treballa en els municipis del Vallès Occidental.

Ripollet participa en la Taula Tècnica Comarcal de Gestió Energètica Social  -Imatge 1-

La sessió va tenir lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Vallès Occidental, on van participar professionals dels ajuntaments de Ripollet, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

La Diputació de Barcelona dóna suport tècnic a la Taula
Una de les novetats que es van presentar en aquesta sessió va ser la incorporació de la Diputació de Barcelona per donar suport tècnic i la col·laboració de l'entitat el Risell, que ha elaborat un document de diagnosi amb el mapa de vulnerabilitat de la comarca per avançar en el treball comú. El Risell dinamitzarà les properes sessions fins al juny.

D'ara endavant, es realitzaran un total de 5 sessions enfocades en el desenvolupament d'un Pla d'Acció Comarcal en consonància als programes d'acció municipals, la priorització de les línies i mesures conjuntes en Gestió Energètica Social i en la valoració de la necessitat d'un protocol d'actuació davant de situacions de pobresa energètica.

La Taula Tècnica de Gestió Energètica Social es va constituir el 30 de maig de 2017 en una reunió tècnica de coordinació municipal on es van presentar les tasques que s'havien iniciat des del Consell Comarcal i les experiències dels municipis convocats, de més de 20.000 habitants.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal