fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Les CAV-CUP denuncien irregularitats en la construcció i gestió del Centre de Tractament de Residus -Política- 13/02/2018

El grup comarcal de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), sota la coalició municipalista CUP-Poble Actiu, alerta de "la passivitat de les administracions comarcals davant les irregularitats que l'informe de la Sindicatura de Comptes apunta sobre la construcció de gestió del Centre de Tractament de Residus (CTR)", un informe que hauria estat accessible a través de la xarxa des del 2016.

Les CAV-CUP denuncien irregularitats en la construcció i gestió del Centre de Tractament de Residus -Imatge 1-Les CAV-CUP denuncien irregularitats en la construcció i gestió del Centre de Tractament de Residus -Imatge 2-

En una roda de premsa organitzada el dia 8 de febrer i en la posterior nota de premsa, la coalició explica que l'informe de la Sindicatura de Comptes 14/2016 exposa fins a 14 observacions que fan referència al contracte de construcció i gestió del CTR, ens que depèn del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquestes irregularitats tindrien com a objectiu afavorir a una empresa concreta en l'adjudicació de l'obra i la posterior gestió del centre.

Les CAV-CUP veuen com a única "actuació correcta" de l'administració, "demanar la nul·litat del contracte amb l'empresa que gestiona el servei i fer una nova licitació o internalitzar el servei". A més, la coalició també defensa "dur a la justícia i obrir aquells expedients informatius i sancionadors que calguin per depurar responsabilitats".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal