fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Multitudinari #SuperCarnaval 2018 a Ripollet -Cultura- 12/02/2018

19 comparses i 1.500 persones van desfilar aquest dissabte a la Rua del #SuperCarnaval de Ripollet, juntament amb la participació dels Diables de Ripollet i l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès". La rua enguany va girar el seu recorregut, tenint el seu inici a la rambla de Pinetons i finalitzant al parc Primer de Maig. Allà una actuació de dj's va posar punt final a una festa on les comparses, com cada any, van omplir els carrers de Ripollet de disfresses, música, coreografies i xerinola, amb tot un èxit de participació ciutadana.

Multitudinari #SuperCarnaval 2018 a Ripollet -Imatge 1-Multitudinari #SuperCarnaval 2018 a Ripollet -Imatge 2-Multitudinari #SuperCarnaval 2018 a Ripollet -Imatge 3-

A la nit va tenir lloc el Carnaval jove al Pavelló d'Esports Joan Creus, amb un concurs de disfresses obert a joves d'entre 12 i 30 anys. El 1r premi se'l van endur les Spice Girls, el 2n premi va anar a parar al Senyor Flash i el 3r va ser pel grup de les lleones. Els premis van ser una videoconsola, una tauleta i uns auriculars pels primers, segons i tercers guanyadors, respectivament.

El dia abans, divendres, els més menuts també van poder gaudir d'un espectacle infantil, a càrrec de la companyia Ambauka, i els adolescents van tenir la seva festa amb animadors i dj's al vespre. A més, les parades del Mercat Municipal es van guarnir per a l'ocasió i durant tot el dia també es van realitzar les tradicionals cercaviles de les diferents escoles del municipi.

Poden veure l'àlbum de fotografies de la Rua de Carnaval a la nostra pàgina de Facebook.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal