fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arrenca avui el BiblioSound amb un concert de "Los animalitos del bosque" a la Biblioteca Municipal -Cultura- 15/02/2018

La Biblioteca Municipal i la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb l'Associació musical Kanyapollet, endeguen un projecte innovador amb el nom "BiblioSound". Aquest consisteix en un cicle de concerts de curta durada de grups de música locals al vestíbul de la Biblioteca, coincidint amb la darrera mitja hora de funcionament de l'equipament.

Arrenca avui el BiblioSound amb un concert de "Los animalitos del bosque" a la Biblioteca Municipal -Imatge 1-

Una vegada al mes, "BiblioSound" substituirà l'habitual fil musical que la Biblioteca utilitza per anunciar el tancament per música en directe amb grups locals. Aquest projecte ofereix un espai alternatiu als grups de música del municipi perquè puguin actuar i mostrar així la tasca que es desenvolupa als locals d'assaig municipals i ser un aparador de noves propostes musicals. Alhora, es promociona la Biblioteca com un equipament cultural global, on no només hi tenen cabuda els llibres i la lectura, sinó la música, el cinema, el teatre i qualsevol manifestació artística, amb l'objectiu que el públic més jove del municipi s'acosti a la biblioteca i es faci seu l'espai.

En aquesta primera tanda de concerts, l'Associació Musical Kanyapollet serà qui col·laborarà en la realització de l'activitat. Els concerts seran de petit format, acústics, que permetran gaudir de forma propera el talent local dels joves músics de la ciutat. Els dies i grups seran els següents:

·Dijous 15 de febrer, a les 20 h: Los animalitos del bosque
·Dijous 15 de març, a les 20 h: Buscando el duende
·Dijous 19 d'abril, a les 20 h: Deako & FM Musta



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal