fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Sonia Blanco, a la fase final del campionat d'Espanya amb la selecció catalana sub-21 de futbol sala -Esport- 01/02/2018

La selecció catalana sub-21 de futbol sala s'ha classificat per la fase final dels campionats d'Espanya, amb la ripolletenca Sonia Blanco jugant un important paper. La fase final del campionat d'Espanya se celebrarà la setmana del 24 i 25 de febrer.

Sonia Blanco, a la fase final del campionat d'Espanya amb la selecció catalana sub-21 de futbol sala -Imatge 1-Sonia Blanco, a la fase final del campionat d'Espanya amb la selecció catalana sub-21 de futbol sala -Imatge 2-

El combinat català va aconseguir la classificació després de tres victòries. Sonia Blanco, que aquesta temporada ha estat escollida capitana de la selecció, va participar en els tres partits, aconseguint dos gols en el global de la fase. La fase classificatòria es va disputar entre els dies 27 i 29 de gener a Malgrat de Mar. En el primer partit, Catalunya es va enfrontar a La Rioja guanyant per 3-1. El segon partit es va saldar amb una contundent victòria (7-1) de la selecció catalana davant de les jugadores del Castella Lleó, amb dos gols de Sonia Blanco. L'últim i definitiu partit va ser contra el Cantàbria, en el qual les catalanes van guanyar per 3-1. Després d'aquesta fase i amb la primera posició aconseguida, el combinat català jugarà a la fase final del campionat d'Espanya, que es disputarà al febrer.

Sonia Blanco actualment disputa la lliga de Divisió de Plata amb l'equip La Concòrdia, de La Llagosta. Es va formar jugant a la lliga escolar al col·legi Tatché i després va passar a formar part del Can Clos F.S Ripollet.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal