fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Més de 880 atletes participen en el 36è Cros Vila Ripollet -Esport- 01/02/2018

Un total de 882 atletes van participar el passat diumenge, 28 de gener, en el 36è Cros Vila de Ripollet i Cros Local Escolar. 212 atletes federats i 51 populars van completar les diferents curses programades durant tot el matí.

Més de 880 atletes participen en el 36è Cros Vila Ripollet -Imatge 1-

A més, 29 corredors de la categoria "barrufets" (nascuts a partir de l'any 2013) van tastar uns metres en una cursa divertida i familiar, sense classificacions. Respecte al Cros Local Escolar, van córrer 590 alumnes de les escoles i instituts de Ripollet: 312 de primària i 278 de secundària. Els tres primers atletes de cada categoria i sexe van rebre un trofeu cadascun. A més, els quarts classificats van rebre un obsequi gentilesa del Ripollet Unió Atlètica (RUA).

Els primers classificats en la categoria sènior van ser Ana Orozco, del Martorell Atlètic Club, en categoria femenina; i Carlos Rodríguez, en categoria masculina, del club La Sansi. Per la seva banda, a la cursa popular, el primer classificat va ser Oriol Ramírez, en categoria masculina, i Aina Vernetta, s'ha imposat en categoria femenina. Al web del PAME es poden consultar els resultats de totes les categories.

Resultats del RUA
El 36è Cros Vila de Ripollet va estar organitzat pel Patronat d'Esports (PAME) i pel Ripollet Unió Atlètica (RUA). Els corredors del RUA van aconseguir 13 pòdiums i 5 quartes posicions, així com 19 atletes que van estar entre la cinquena i la dècima posició. El mateix diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub-23, en el qual Clàudia Martínez, del RUA, va aconseguir una nova marca personal amb una tercera posició a la prova dels 800 metres.

Fotografia: Un grup de corredors del RUA participen a la prova.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal