fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Pla pioner per conèixer la situació del col·lectiu LGTBI a Ripollet -Serveis- 23/01/2018

L'Ajuntament de Ripollet ha endegat un pla pioner sobre la situació del col·lectiu LGTBI a Ripollet. Aquest pla està subvencionat per la Diputació de Barcelona i és executat per la Fundació Surt. A través d'entrevistes personals, el Pla té per objectiu conèixer la situació a la població, per tal de determinar les accions futures de la Regidoria de Polítiques LGTBI, segons va explicar en roda de premsa el seu regidor, Fran Sánchez. El pròxim 7 de febrer s'ha convocat una trobada ciutadana oberta, a les 6 de la tarda, al Centre Cultural, amb persones interessades a participar en l'estudi. El treball s'allargarà fins al juny, quan està previst portar-lo a aprovació plenària.

Pla pioner per conèixer la situació del col·lectiu LGTBI a Ripollet -Imatge 1-

Es reforça el Punt d'informació LGTBI
D'altra banda, Sánchez també va anunciar que s'ha renovat el conveni amb l'Observatori contra l'Homofòbia i que com a novetat el punt d'informació tindrà un dia fix d'atenció, l'últim dimecres de mes al matí a l'Ajuntament. El servei anirà a càrrec d'un psicòleg de l'Observatori i es pot demanar cita trucant al telèfon 93 504 60 00 o bé al correu lgtbi@ripollet.cat Cal destacar que l'any passat es va donar suport psicològic a dos casos d'agressions homòfobes.

D'altra banda, es farà una enquesta anònima a un institut per conèixer la situació dels joves LGTBI, ja que s'estima que hi ha un 10% de joves que ho són, però ho porten d'amagat. Segons va explicar el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, totes aquestes actuacions pretenen conscienciar i visibilitzar el col·lectiu LGTBI i va insistir que són una prioritat per al govern municipal.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal