fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 19 de gener del 2018 -Comunicació- 19/01/2018

Avui hem començat l'Info parlant amb Raquel Lafuente. Ella és advocada del Col·lectiu Ronda i forma part de l'equip que coordina una campanya de difusió per ajudar les víctimes de l'amiant. L'Ajuntament de Ripollet dóna suport a aquesta campanya i, per això, també hem conversat amb David Fontanals, regidor de Patrimoni i Memòria Històrica.

Info de la setmana: 19 de gener del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 19 de gener del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 19 de gener del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 19 de gener del 2018 -Imatge 4-

José Vilacañas, representant de la PAH Ripollet-Cerdanyola, va ser a Madrid quan la plataforma va presentar la Llei d'emergència habitacional en famílies vulnerables. Avui ens ha explicat tots els detalls.

També hem rebut la visita d'algunes de les persones que faran possible que aquest cap de setmana celebrem la 125a Festa de Sant Antoni Abat. Ens han acompanyat el pregoner d'enguany, Joan Giménez, i el portador de la bandera, Salvador Garcia.

Hem entrevistat l'escriptor local Roger Castro, que ha publicat la seva primera novel·la "La trascendencia de tres lágrimas", i hem acabat l'Info parlant d'escacs i del Club d'Escacs Ripollet, que ha iniciat una campanya de difusió sobre aquest esport per tal de rebre nous socis. Ens ho ha explicat Joel Iglesias, membre de la junta.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: David Fontanals, regidor de Patrimoni i Memòria Històrica; José Vilacañas, Antonio Rosa i José Castro, representants de la PAH Ripollet; Joan Giménez, pregoner de les Festes de Sant Antoni Abat, i Salvador Garcia, portador de la bandera; Roger Castro Mestres, escriptor.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal