fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Una trentena de dones en situació d'atur ja gaudeixen del Gira Dona de Creu Roja -Societat- 18/01/2018

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ja tÚ en marxa la segona ediciˇ del projecte Gira Mujer, que ofereix cursos i tallers gratu´ts per a dones en situaciˇ d'atur i precarietat laboral. L'objectiu del projecte Ús reforšar les competŔncies i la seguretat de dones amb baixa o sense qualificaciˇ professional que no han tingut cap oportunitat al mercat laboral o han treballat en sectors afectats per la crisi econ˛mica, mitjanšant l'acompanyament i la intermediaciˇ laboral. Segons Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, les participants, majoritÓriament, sˇn dones desmotivades per manca d'oportunitats i, algunes d'elles, amb carregues familiars no compartides que dificulten la seva traject˛ria professional.

Una trentena de dones en situació d'atur ja gaudeixen del Gira Dona de Creu Roja -Imatge 1-Una trentena de dones en situació d'atur ja gaudeixen del Gira Dona de Creu Roja -Imatge 2-

Els tallers de Gira Mujer, cofinanšats amb la Fundaciˇ Coca-Cola, giren al voltant de l'expressiˇ oral i escrita en catalÓ i castellÓ, l'alfabetitzaciˇ digital, la recerca de feina a portals webs i presencialment, la redacciˇ de currÝculums i la preparaciˇ per a entrevistes laborals. El programa tambÚ ofereix formaciˇ especÝfica en Ómbits com el comerš i ofereix la possibilitat als participants de realitzar prÓctiques a empreses.

A mÚs dels cursos i tallers, Gira Mujer compta amb un grup de mentores, dones que han participat en algun programa d'orientaciˇ laboral anteriorment, que explicaran les participants d'aquesta ediciˇ la seva experiŔncia i la seva evoluciˇ.

El projecte Gira dones va comenšar el mes de novembre amb una trentena de dones inscrites, per˛ s'accepten noves incorporacions. Les persones interessades han de contactar amb Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada a travÚs del telŔfon 93.691.61.61 o dirigint-se a la seva seu a l'avinguda de la Creu Roja, 25.

S.R.

(Foto: Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal