fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Una trentena de dones en situació d'atur ja gaudeixen del Gira Dona de Creu Roja -Societat- 18/01/2018

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada ja té en marxa la segona edició del projecte Gira Mujer, que ofereix cursos i tallers gratuïts per a dones en situació d'atur i precarietat laboral. L'objectiu del projecte és reforçar les competències i la seguretat de dones amb baixa o sense qualificació professional que no han tingut cap oportunitat al mercat laboral o han treballat en sectors afectats per la crisi econòmica, mitjançant l'acompanyament i la intermediació laboral. Segons Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, les participants, majoritàriament, són dones desmotivades per manca d'oportunitats i, algunes d'elles, amb carregues familiars no compartides que dificulten la seva trajectòria professional.

Una trentena de dones en situació d'atur ja gaudeixen del Gira Dona de Creu Roja -Imatge 1-Una trentena de dones en situació d'atur ja gaudeixen del Gira Dona de Creu Roja -Imatge 2-

Els tallers de Gira Mujer, cofinançats amb la Fundació Coca-Cola, giren al voltant de l'expressió oral i escrita en català i castellà, l'alfabetització digital, la recerca de feina a portals webs i presencialment, la redacció de currículums i la preparació per a entrevistes laborals. El programa també ofereix formació específica en àmbits com el comerç i ofereix la possibilitat als participants de realitzar pràctiques a empreses.

A més dels cursos i tallers, Gira Mujer compta amb un grup de mentores, dones que han participat en algun programa d'orientació laboral anteriorment, que explicaran les participants d'aquesta edició la seva experiència i la seva evolució.

El projecte Gira dones va començar el mes de novembre amb una trentena de dones inscrites, però s'accepten noves incorporacions. Les persones interessades han de contactar amb Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada a través del telèfon 93.691.61.61 o dirigint-se a la seva seu a l'avinguda de la Creu Roja, 25.

S.R.

(Foto: Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada)



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal