fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El 125è aniversari de la Festa de Sant Antoni Abat arriba a Ripollet -Cultura- 19/01/2018

Aquest cap de setmana Ripollet viurà un any més la Festa de Sant Antoni Abat "Els Tres Tombs" que, enguany, celebra la seva 125a edició. Els actes començaran dissabte 20 de gener amb la presentació de la festa a les 12 h al Centre Cultural, on faran els seus parlaments el portador de la bandera, Salvador Garcia Saló, i el pregoner d'enguany, Joan Giménez Gabarra. L'acte comptarà amb les actuacions de la Societat Coral "El Vallès" i l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.

El 125è aniversari de la Festa de Sant Antoni Abat arriba a Ripollet -Imatge 1-El 125è aniversari de la Festa de Sant Antoni Abat arriba a Ripollet -Imatge 2-

Festa dels "Tres Tombs"
Diumenge 21 la jornada s'iniciarà a les 7 del matí amb la diana i esmorzar de traginers, seguits de la missa, concentració de les cavalleries i carros i, a les 12 del migdia, benedicció d'animals i la passada dels Tres Tombs pels carrers de Ripollet, encapçalada pel banderer d'enguany, que no és un de sol, sinó la família Saló-Grau en conjunt, amb el Salvador Garcia Saló com a portador de la bandera. Durant tot el dia, tindrà lloc el 9è Mercat de Sant Antoni a la plaça de Pere Quart, amb productes artesans.

2n Rally Fotogràfic
Acció Fotogràfica de Ripollet i la Comissió de Festes de Sant Antoni organitzen un concurs de fotografies obert a tothom que vulgui participar-hi i faci fotos durant la Festa dels "Tres Tombs" (diumenge 21 de gener). Hi ha una categoria d'adults i una altra infantil. El veredicte del jurat i el lliurament de les medalles es realitzaran el dissabte 10 de febrer. Podeu consultar les bases del concurs al web d'Acció Fotogràfica de Ripollet.

El Sopar de Gala posa punt final a la Festa de Sant Antoni
Una novetat d'aquest 125è aniversari és el Sopar de Gala, que serà l'acte de clausura d'aquesta efemèride i que es realitzarà el dissabte 27 de gener a les 20 h al pavelló Joan Creus. Durant la festa es farà el nomenament dels Traginers d'honor i del Banderer 2019 i es realitzarà el relleu de la bandera. L'acte comptarà amb un concert i ball a càrrec de l'Orquestra Internacional Montgrins.

M.F.

Fotografies 1 i 2: Els "Tres Tombs" a Ripollet i la família Saló-Grau nomenada abanderada 2018.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal