fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Concentració a Ripollet per la llibertat dels presos polítics -Política- 17/01/2018

Desenes de persones es van concentrar ahir dimarts, 16 de gener, a la plaça de Pere Quart per exigir la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, just el dia que es complien 3 mesos del seu empresonament. Ripollet per la Independència va sumar-se així a la convocatòria de l'Assemblea Nacional Catalana de mobilitzar-se a les 20 h davant els ajuntaments i places de Catalunya i de participar a la manifestació a Barcelona. Durant l'acte, Jordi Vilanova, de l'ANC Ripollet, va llegir un manifest, on també es recordaven els 75 dies de privació de llibertat d'Oriol Jonqueras i Joaquim Forn.

Concentració a Ripollet per la llibertat dels presos polítics  -Imatge 1-Concentració a Ripollet per la llibertat dels presos polítics  -Imatge 2-

De de l'ANC asseguren que l'Estat Espanyol està vulnerant drets bàsics i fonamentals amb aquests empresonaments preventius i que seguiran "alçant la veu per denunciar tants cops com calgui aquesta injustícia". El manifest va acabar exigint la llibertat immediata dels quatre empresonats.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal