fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 12 de desembre del 2018 -Comunicació- 12/01/2018

Avui, hem començat l'Info parlant dels acords del Ple ordinari de desembre, celebrat el passat 22 de desembre. Entre els punts destacats hi ha l'aprovació del Pressupost municipal de 2018. Per parlar-ne, hem entrevistat la tinenta d'alcalde, Pilar Castillejo.

Info de la setmana: 12 de desembre del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 12 de desembre del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 12 de desembre del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 12 de desembre del 2018 -Imatge 4-

Joan Ramón Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, ens ha presentat la programació d'espectacles que l'entitat ha preparat pel segon trimestre de la temporada 2017/18. Es presentarà al públic aquest divendres 12 de gener, al Teatre Auditori, en un acte obert i gratuït, a les 21 h.

Al programa d'avui també hem rebut la visita d'Oriol Pont, Agustina Seguin, Abril Moreno i Aleix Tejada, alumnes de sisè de Primària l'escola Anselm Clavé, que ens han explicat quina va ser la col·laboració del centre amb l'última edició de La Marató de TV3. La història de la seva implicació va començar als anys '90. Els ha acompanyat la seva tutora, Elia Gil.

També ens han acompanyat Montse Fisas, directora del CFA Jaume Tuset, que tothom coneix com a "escola d'adults", i la Montse Castellví, una de les fundadores del centre, que aquest curs celebra el seu 40è aniversari.

Hem acabat l'Info parlant d'un altre aniversari. En aquest cas, dels 50 anys de la fundació del Club Handol Ripollet. Precisament, aquest divendres comencen els actes de celebració: una trobada del comitè d'àrbitres de la Federació Catalana d'Handbol, al Centre Cultural, a les 20 h. Ens ha acompanyat el president del club, Albert Jordana.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Pilar Castillejo, tinenta d'alcalde; alumnes de 6è de Primària de l'Escola Anselm Clavé i la seva tutora; Montse Fisas, directora del CFA Jaume Tuset, i Montse Castellví, fundadora del centre; Albert Jordana, president del Club Handbol Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal