fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"Els tres óssos" arriben al Petit Mercat Vell -Cultura- 12/01/2018

La companyia L'Estaquirot Teatre aterra al Teatre Auditori de Ripollet, aquest diumenge, amb el seu muntatge de titelles "Els tres óssos". Ho farà dins la programació d'espectacles familiars Petit Mercat Vell, a les 18 h.

"Els tres óssos" arriben al Petit Mercat Vell -Imatge 1-"Els tres óssos" arriben al Petit Mercat Vell -Imatge 2-"Els tres óssos" arriben al Petit Mercat Vell -Imatge 3-

"Els tres óssos" és una adaptació del conte clàssic "La Rínxols d'or", pensada per a infants a partir de tres anys. L'Estaquirot ha convertit els tres óssos que visita la nena en el conte original en els autèntics protagonistes de la història, en comptes de centrar-se en l'aventura de la Rínxols d'or. Els tres es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada, fins que coneixen la Rínxols d'or, que acabarà alterant l'harmonia familiar.

L'Estaquirot Teatre, és una companyia fundada el 1973, especialitzada en espectacles de titelles dirigits al públic familiar, que combinen l'expressivitat pròpia dels actors amb el món màgic dels titelles. A "Els tres óssos", són Núria Benedicto, Olga Jiménez i Albert Albà els tres actors i manipuladors que són sobre l'escenari, envoltats de caixes de fusta que s'obren per recrear els diferents espais on transcorre la història.

Les entrades anticipades es poden adquirir al Centre Cultural o a través del web. També es posaran algunes localitats a la venda el mateix dia de l'espectacle, una hora abans, a la taquilla del Teatre Auditori. El preu de les entrades és de 5 €.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal