fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 19 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Punt final als actes de la campanya de Nadal 2017 a Ripollet -Economia- 12/01/2018

El dissabte 13, a les 12 h, a la plaça de Pere Quart se celebrarà el sorteig "Comprar a Ripollet té premi!", en el qual se sortejaran cinc premis de 100 € en vals de compra. Aquest serà l'acte final de la campanya de Nadal 2017, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de totes les agrupacions de comerciants, i oberta enguany a tots els establiments del municipi. En total, s'han repartit 160.000 butlletes dins la campanya comercial i s'han repartit 1.200 premis valorats en més de 10.000 €. D'altra banda, el Trenet del Comerç, que va recórrer els carrers del municipi durant les vacances nadalenques, ha tingut un important èxit de participació, amb 6.000 usuaris que van pujar-hi i en van poder gaudir.

Punt final als actes de la campanya de Nadal 2017 a Ripollet  -Imatge 1-

Concurs d'Aparadors de Nadal 2017
El divendres, 12 de gener, es farà l'entrega de premis del Concurs d'Aparadors de Nadal, que organitza la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Ripollet, que enguany va obrir la votació a tots els veïns i veïnes del municipi. Un Món d'Aromes és l'establiment de Ripollet que ha estat escollit com el millor aparador del Nadal 2017. TP Solucions Gràfiques i la Farmàcia Rizal han estat el segon i tercer qualificat, respectivament. L'acte de lliurament de premis es farà a Alcaldia, on l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, i la tinenta d'alcalde Pilar Castillejo faran entrega d'un diploma i felicitaran els guanyadors. Els premis per als tres primers aparadors més votats són de 400, 300 i 200 €, respectivament, per al primer, segon i tercer qualificat. Des de l'organització, es valora positivament el fet que la votació aquest any hagi sigut una votació popular, ja que ha permès que sigui més "imparcial i que hi hagi hagut un alt grau de participació", amb un total de 788 vots.

33è Concurs Local de Pessebres
D'altra banda, el dissabte dia 13, a les 12.30 h al Centre Parroquial, l'Agrupació de Pessebristes farà el lliurament de premis als guanyadors del 33è Concurs Local de Pessebres. L'acte comptarà amb l'actuació de la Societat Coral "El Vallès".

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal