fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet està a punt per a donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient -Cultura- 05/01/2018

Tot està a punt perquè els tres Reis Mags de l'Orient; Melcior, Gaspar i Baltasar; arribin a Ripollet per repartir els regals al municipi. Ses Majestats faran la seva entrada a partir de les 17.30 h pel barri del Pont Vell. A continuació s'acompanyarà la comitiva reial fins al parc del riu Ripoll, al costat de l'Ajuntament. Allà seran rebuts per l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, juntament amb els nens i nenes guanyadors del Concurs de Desitjos. Després del lliurament de les claus de totes les cases, la Cavalcada començarà al voltant de les 18.30 h, des del carrer de Balmes.

Ripollet està a punt per a donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient -Imatge 1-Ripollet està a punt per a donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient -Imatge 2-Ripollet està a punt per a donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient -Imatge 3-

Recorregut
La Cavalcada realitzarà el recorregut habitual d'altres anys, és a dir: des de Balmes es passarà pels carrers de Sant Jaume i de València fins a la rambla de Sant Jordi. Després es continuarà per la rambla dels Pinetons fins a arribar a l'avinguda de Maria Torras, on finalitzarà la cavalcada.

Retransmissió de la Cavalcada
Ripollet Ràdio retransmetrà aquest 5 de gener la Cavalcada a partir de les 17.30 h. El programa especial estarà presentat pels Tres Tenors, amb el suport dels serveis informatius i els locutors dels programes de ràdioteatre i d'humor La Onda D-Mente i Seguro que ya existe, respectivament, i del programa musical Catsona. Al llarg de la tarda, es podrà escoltar l'entrevista als Reis, les connexions amb l'alcaldia de la visita dels infants guanyadors del concurs de les felicitacions de Nadal, els parlaments i el decurs del recorregut. Durant l'emissió, es podrà visitar la ràdio i veure com es fa el programa especial de Reis en viu.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal