fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 10 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Més de 1.150 nens ripolletencs ja han anat a portar la carta a Ses Majestats els Reis Mags -Cultura- 04/01/2018

Uns 873 infants de Ripollet van anar a deixar la seva carta als Reis Mags d'Orient a la plaça de Pere Quart el dia 31 de desembre i 285 van fer-ho al barri del Pont Vell el passat 2 de gener. L'entrega de la carta als Reis va ser possible gràcies a l'entitat Ripollet Costums i Tradicions. Els Gegants de Ripollet també hi van col·laborar fent arribar als Reis les cartes de tots aquells infants que, per diferents motius, no podien apropar-se fins a les haimes dels Reis.

Més de 1.150 nens ripolletencs ja han anat a portar la carta a Ses Majestats els Reis Mags -Imatge 1-Més de 1.150 nens ripolletencs ja han anat a portar la carta a Ses Majestats els Reis Mags -Imatge 2-Més de 1.150 nens ripolletencs ja han anat a portar la carta a Ses Majestats els Reis Mags -Imatge 3-Més de 1.150 nens ripolletencs ja han anat a portar la carta a Ses Majestats els Reis Mags -Imatge 4-

Foment de la solidaritat entre els més petits

Com a novetat, aquest any els Reis Mags han arribat acompanyats d'una campanya solidària de recollida d'aliments: Cors solidaris. Junts contra la fam. Amb aquesta primera edició de recollida d'aliments a l'hora que els Reis recullien les cartes, l'entitat Ripollet Costums i Tradicions volia "afegir un valor més, que és la solidaritat entre els infants".

M.F.

Fotos: Joan Serranonoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal