fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 16 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Serveis socials- 02/01/2018

El dia 3 de gener tindrÓ lloc un mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural, de 10 h a 14 h. Aquesta iniciativa forma part de la campanya de recollida de joguines "Donem joc", que organitza l'Ajuntament de Ripollet i Protecciˇ Civil. Els infants que hagin anat a deixar una joguina els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre als punts de recollida, compten amb un val que els servirÓ per intercanviar-la per una altra.

Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 1-Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 2-Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 3-Arriba el mercat d'intercanvi de joguines al pati del Centre Cultural el dimecres 3 -Imatge 4-

El mercat d'intercanvi de joguines estÓ destinat a tots els infants del municipi i comptarÓ amb una xocolatada i contacontes. "Hi podran participar tots els nens i nenes de Ripollet, independentment de la situaciˇ econ˛mica de la seva famÝlia, amb la idea de reutilitzar i de trencar una mica amb la dinÓmica consumista que tenim per Nadal", explica Montse Llorens, de Serveis Socials. Enguany s'ha volgut que el mercat d'intercanvi de joguines sigui tambÚ un espai intergeneracional. Segons Llorens, el dia 3 de gener "Ús un dimecres de vacances de Nadal i, amb el mercat setmanal, molts infants aniran amb els avis a fer l'intercanvi de joguines".

Recollida de joguines
Diversos voluntaris de Protecciˇ Civil van ser els encarregats de fer la recollida de joguines a peu de carrer al desembre. "Es parteix de la recollida de joguines que s'acostuma a fer per Nadal, per˛ hem intentat transformar-la", explicava Reyes Mu˝oz, tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran.

M.F.

Fotos: Cartell de la campanya "Donem joc" i imatges de les joguines recollides el mes de desembre.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal