fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Les CUP defensen a Ripollet la via unilateral cap a la República Catalana -Política- 19/12/2017

Prop d'un centenar de persones van assistir a l'acte de campanya de les CUP, celebrat al Centre Cultural de Ripollet, el dilluns, 18 de desembre, sota el lema "21D Dempeus". Van intervenir el número 7 per Barcelona, Ramon Vancells i la diputada Mireia Vehí. Álvaro Dante (Som Alternativa) finalment no va poder participar.

Les CUP defensen a Ripollet la via unilateral cap a la República Catalana -Imatge 1-Les CUP defensen a Ripollet la via unilateral cap a la República Catalana -Imatge 2-Les CUP defensen a Ripollet la via unilateral cap a la República Catalana -Imatge 3-Les CUP defensen a Ripollet la via unilateral cap a la República Catalana -Imatge 4-Les CUP defensen a Ripollet la via unilateral cap a la República Catalana -Imatge 5-

En la seva intervenció, Ramon Vancells, va defensar la via de la unilateralitat com l'única que permetrà assolir la República Catalana. Segons el candidat, l'objectiu de les CUP és "construir una majoria parlamentària que permeti tornar a l'escenari posterior al 27-O", però va advertir que "per revertir el que ha tombat el 155, aquesta majoria haurà de desobeir i tenir el suport de la gent". Finalment va anunciar que "en cas de tornar a l'autonomisme, el paper de les CUP serà el boicot".

Per la seva part, la diputada Mireia Vehí, va defensar la independència com a "únic camí per poder trencar la corretja de transmissió que significa el govern espanyol per a la troica i el capitalisme". Va subratllar com a prioritat lluitar contra la violència masclista i la corrupció i va apuntar les idees del seu model de república, en la línia de nacionalitzar les empreses de serveis, la banca, les autopistes, ports i aeroports, ja que, segons Vehí, només així serà possible una transformació de la societat, "trencant amb règim del 78, hereu del feixisme" i "acabar amb les presons, les amenaces i la por".
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal