fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 15 de desembre del 2017 -Comunicació- 15/12/2017

Avui hem començat l'Info parlant amb els diferents representants locals dels partits polítics que es presenten a les eleccions catalanes del 21 de desembre.

Info de la setmana: 15 de desembre del 2017 -Imatge 1-

Hem entrevistat a Xavier Peñarando, regidor del PDeCAT a l'Ajuntament de Ripollet. A continuació, hem conversat amb Lurdes Serra, regidora d'ERC-Junts per Ripollet.

Seguidament hem rebut la visita de Josep Gabarra, regidor de Ciutadans per Ripollet. També hem entrevistat a Luís Tirado, regidor per PSC Ripollet i a Julio Rua, de Podem Ripollet.

Hem parlat també amb el regidor i portaveu del PP a Ripollet, Víctor Diéguez. I hem acabat aquest bloc d'entrevistes electorals conversant amb Imma Prat, membre del comitè de campanya de la CUP a Ripollet.

Hem encetat la segona hora del programa amb la visita de Carme Sánchez, professora de l'Escola Tiana i també investigadora del Grup de Recerca en Educació Psicomotriu de la UAB. Recentment, ha col·laborat en el llibre "Psicomotricitat, escola i currículum".

Aquest 2017, Ripollet ha volgut treballar els valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat a través de la figura d'Anselm Clavé. Aquest cap de setmana, una cantata a la plaça Joan Abad serà l'última d'un centenar d'activitats que han servit per commemorar la figura d'aquest polític, poeta, músic i director coral dins l'Any Clavé a Ripollet. Hem conversat amb Carme Nebrera, presidenta de la Societat Coral "El Vallès" perquè ens n'expliqués més detalls.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

M.F.

Foto: Carme Sánchez, professora de l'Escola Tiana i investigadora del Grup de Recerca en Educació Psicomotriu de la UAB.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal