fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC Ripollet fa èmfasi en la seva implicació en l'elaboració del Pla de Mobilitat -Política- 15/12/2017

"Malgrat que hem sigut crítics amb el seu desenvolupament, creiem que el Pla de Mobilitat té condicions perquè ERC li doni el seu suport en el Ple", afirma Jordi Soldevila, president d'ERC Ripollet. Segons ha explicat ERC en roda de premsa, tenen un compromís polític de finalització del camí de la Serra, tram de via que connecta Ripollet amb Montcada i Reixac; de finalització de les obres del carrer Calvari i de fer de Ripollet una ciutat accessible.

ERC Ripollet fa èmfasi en la seva implicació en l'elaboració del Pla de Mobilitat  -Imatge 1-

En aquest sentit, la intenció que tenen és la redacció d'un nou pla d'accessibilitat, així com desenvolupar accions a la via pública per fer-la accessible a les persones amb diversitat funcional o a la gent gran. ERC també ha volgut recordar la seva proposta al govern local de fer un estudi específic del nucli antic i la zona centre de Ripollet. La conversió en zona de vianants seria un aspecte amb el qual ERC estaria d'acord, però sempre amb la voluntat de "fomentar el comerç local i dignificar el barri".

Una de les propostes que ha fet arribar ERC al govern municipal és el canvi d'ubicació de la parada d'autobús de davant del pavelló Joan Creus. Després de les aportacions que els han fet arribat els veïns i de visitar el lloc "in situ", acompanyats d'una tècnica i la Policia Local, es preveu que aquesta actuació de traslladar la parada d'autobús es realitzi d'aquí poc. "A vegades no és una qüestió de diners sinó de voluntat", explica la portaveu i regidora d'ERC Lurdes Serra. L'objectiu és afavorir l'accessibilitat a l'autobús i afavorir-ne la maniobra.

Una participació activa en el Pla de Mobilitat

ERC ha volgut recordar que han treballat en el Pla de Mobilitat "abans i durant la seva redacció" i que van tenir trobades amb el govern municipal, en les quals es van incorporar "moltes propostes d'ERC que eren compartides amb el govern". Després de l'aprovació inicial del Pla i que ERC presentés 11 al·legacions, està pendent que s'aprovi de manera definitiva. "No arriba l'aprovació definitiva del Pla, malgrat que ja s'han presentat les al·legacions dels diferents grups", comenta Soldevila. En referència al Pla de Mobilitat, ERC considera que "no és tot el que ens hauria agradat, però que recull qüestions que són importants i el que recull un compromís polític per part de la regidoria de Mobilitat".

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal