fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Millores en la tramitació de la targeta de transport "Passi Metropolità d'Acompanyant" -Serveis- 13/12/2017

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha actualitzat la sol.licitud del Passi Metropolità d'Acompanyant, de manera que ja no caldrà demanar documentació justificativa de la necessitat de viatjar amb un acompanyant per motius de discapacitat. Així consta a la nova sol·licitud disponible a la web de l'AMB. En breu també estarà disponible la versió per a menors d'edat, on apareixerà un espai per anotar les dades del mare/pare/tutor.

Millores en la tramitació de la targeta de transport "Passi Metropolità d'Acompanyant" -Imatge 1-

Aquest passi també es pot sol.licitar a la consergeria de l'OAC. El titular ha de dur el passi d'acompanyant que permet que una persona qualsevol l'acompanyi gratuïtament.

Cal destacar que aquesta targeta només es valida dintre de la zona 1. Des de la regidoria de Mobilitat i Transport Públic de l'Ajuntament de Ripollet es vol insistir en la gran necessitat d'aquesta targeta lamentant, però, que, tal i com succeeix amb la Targeta Rosa, només sigui valida dintre de la zona 1. Aquest fet evidencia encara més la la necessitat de que Ripollet pugui estar dintre de la zona 1 el més aviat possible.

Per a qualsevol petició d'informació, reclamació o suggeriment del Passi d'Acompanyant pot trucar al telèfon 900 700 077 o fer servir el formulari del web de l'AMB. Per adquirir la targeta online es pot entrar a la web http://www.ambmobilitat.cat/Billetes/PaseAcompanante.aspx (la nova sol·licitud es descarrega clicant sobre l'últim enllaç de la pàgina, dins de l'apartat "Tràmit per correu postal").



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal