fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 16 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Nova parada d'autobús de la línia 648 a l'IES Jaume Mimó -Serveis- 07/12/2017

Ja està en funcionament la nova parada de l'autobús de la línia 648 (Montcada-Ripollet-UAB) al carrer de la Serra de Galliners, punt on està ubicat l'IES Jaume Mimó, a Cerdanyola del Vallès. Aquesta nova parada podria beneficiar els més de 100 alumnes que viuen a Ripollet i que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius a l'IES Jaume Mimó.

Nova parada d'autobús de la línia 648 a l'IES Jaume Mimó -Imatge 1-

La nova parada dóna resposta a una de les necessitats que la comunitat educativa va traslladar al regidor de Transport i Mobilitat Fran Sánchez durant una reunió que va tenir lloc fa uns mesos. El grup va manifestar que l'institut es trobava entre dues parades força allunyades del centre educatiu.

El passat mes de juliol, Sánchez va fer arribar la proposta als responsables de la Direcció General de Transports de la Generalitat, els quals van estar-hi d'acord i van posar-se en contacte amb les dues companyies que tenen concessió a la línia. Gràcies a les gestions directes del regidor Sánchez, juntament amb el vistiplau de l'Ajuntament de Cerdanyola, la nova parada ja és una realitat.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal