fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Biblioteca i centres educatius acullen xerrades sobre literatura infantil per a famílies -Cultura- 11/12/2017

La Diputació de Barcelona porta, aquesta setmana, la xerrada "L'itinerari lector dels infants: Suport a la lectura en família" a diversos centres educatius de Ripollet i la Biblioteca Municipal. La doctora en Antropologia Social i Cultural Anna Juan, especialitzada en literatura infantil i juvenil i projectes de lectura i biblioteques escolars, recomanarà llibres que poden interessar els infants segons l'edat i el seu nivell lector, des dels primers anys de vida fins a l'adolescència. A més, es donaran pautes per fer una bona tria de llibres infantils i es parlarà de les capacitats lectores i les preferències literàries per edats.

La Biblioteca i centres educatius acullen xerrades sobre literatura infantil per a famílies -Imatge 1-La Biblioteca i centres educatius acullen xerrades sobre literatura infantil per a famílies -Imatge 2-

La xerrada forma part del projecte "Lletra a lletra. Fem municipi", impulsat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Biblioteca Muncipal i els CEIPs Tiana, Enric Tatché, Gassó i Escursell. La Biblioteca acollirà una sessió oberta a tots aquells pares, mares, mestres i persones interessades en literatura infantil i juvenil, dijous 14 de desembre, a les 18 h. Les inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic b.ripollet@diba.cat o del telèfon 935 86 42 30.

D'altra banda, les escoles participants en el projecte "Lletra a lletra. Fem municipi", oferiran la mateixa xerrada per a famílies del centre. L'Escola Tatché oferirà aquest itinerari lector per a famílies de 5è de Primària del mateix centre educatiu i de l'Escola Gassó, dilluns 11 de desembre, a les 15 h; l'Escola Tiana, ho farà per a famílies de 4rt, 5è i 6è de Primària, dimecres 13, a les 15h; i l'Escola Escursell acollirà la xerrada per a famílies de 4rt de Primària dijous 14, a les 15 h.

El projecte "Lletra a lletra"

Enguany, Ripollet acull per primera vegada el projecte "Lletra a lletra", en el que paricipen 267 alumnes dels CEIPs Tiana, Enric Tatché, gassó i Escursell, a més d'un grup d'adults dels clubs de lectura i l'escola d'adults. El projecte té com a objectiu treballar les bases de la lectoescriptura des d'una perspectiva més engrescadora. La temàtica d'enguany, "Som autores i autors locals", anima els participants a escriure i llegir històries locals.

S.R



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal