fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 12 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El regidor Fran Sánchez parla de participació ciutadana a la 13a Jornada Tècnica de Mobilitat -Serveis- 07/12/2017

Fran Sánchez, regidor de Transport Públic i Mobilitat, va ser convidat com a ponent per la Diputació de Barcelona en la 13a edició de la Jornada Tècnica de Mobilitat, que va tenir lloc el passat 28 de novembre, a Fira Sabadell. Enguany, la jornada es va centrar en el carrer com a espai de mobilitat i convivència.

El regidor Fran Sánchez parla de participació ciutadana a la 13a Jornada Tècnica de Mobilitat -Imatge 1-

La ponència de Sánchez, que va formar part del segon bloc d'intervencions de la jornada, dedicat a criteris de disseny i exemples, va rebre el títol de "Participació ciutadana als projectes de transformació de la mobilitat urbana". El regidor va presentar les diferents assemblees obertes a tota la ciutadania per participar en temes de mobilitat, com ara el projecte "Barris al cor" o el mateix Pla de Mobilitat Urbana.

A Ripollet, ja són vint les assemblees ciutadanes que s'han organitzat fins ara per parlar d'actuacions portades a terme seguint demandes concretes de veïns i veïnes i valorar-ne els resultats. Els municipis participants en la jornada van valorar molt positivament aquestes iniciatives locals de participació ciutadana i la Diputació de Barcelona va felicitar l'Ajuntament de Ripollet per l'èxit d'aquestes assemblees.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal